Ansiktsbehandlinger

ME LINE ANSIKTSBEHANDLING

Me Line peeling er en omfattende behandling for hyperpigmentering som forbereder og behandler huden, slik at den restituerer seg raskere for å gi optimale resultater. Vi skreddersyr hudprogram som hjelper mot akne, antiage, pigmentering, gusten hud, hud-forbedring. Vi har serier fra MELINE og Inno-derma.

MeLine produktene og kjemisk peel er forsket frem for å være den første spesialisert serien til å behandle alle typer pigmenteringer, uavhengig av fototype, pigmentyper eller kroppsdel. Lett å bruke, og med behandlinger som gir raske og effektive resultater. Kliniske studier som bekrefter resultat. 

Meline virker ved å hemmer tyrosinase som er årsaken til pigmenter. Kan styre over oksyderingsporsessen. Er en kraftig antioksidanter, som bidrar til å øke celledelingen og kontrollere ytre faktorer. Meline kontrollerer hele prosessen ikke bare hemmer tyrasinase enzymet for å unngå den kraftig tilbake fall av pigmenter.


EXUVIANCE HUDPLEIESERIE

Exuviance er avansert hudpleie fra legene som oppdaget og tok patent på alfahydroksysyreteknologien (AHA). 

Exuviance produkter og behandlinger er utviklet for å hjelpe hudens naturlige eksfolieringsprosess, stimulere cellefornyelsen, tilføre fukt i dybden samt gjenoppbygge og styrke huden. Resultatet er en hud som ser vakrere, yngre og sunnere ut. Exuviance-behandlinger, sammen med daglig bruk av Exuviance-hudpleieprodukter, demper uregelmessigheter i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet, og reduserer forekomsten av akne.

Behandlinger (For priser, se prisliste)

  • Exuviance lunchtime/kur - rens, fruktsyrepeel*, serum og kremer etter tilpasset hudtype.
  • Exuvinace ansiktsbehandling - rens, fruktsyrepeel*, utklemming (ved behov), form bryn, maske, serum og krem etter hydtype.
  • Exuviance ansiktsbehandling med massasje- rens, fruktsyrepeel*, utklemming (ved behov), form bryn, massasje på nakke,skuldre,ansikt og hender, maske, serum og krem etter hudtype.

*Exuviance fruktsyrepeel gir ingen flassing og lite rødhet. Den kan fint brukes av de aller fleste,til og med sensitiv og rosacea-hud. Dette pga deres amforiske komplex,som gjør at syren jobber på huden på en bedre måte. Like god effekt som andre fruksyrepeelinger,men uten ulemper som flassing,irritasjon og rødhet i huden.