NY BEHANDLING VED KLINIKKEN Trådløft øyenbryn - Fox lift

Trådløft – en ikke kirurgisk behandling!

Happy LiftTM er en serie kirurgiske tråder som skånsomt gir huden et lett løft. Trådene blir liggende i huden omtrent et år før de brytes ned. I løpet av denne tiden vil trådens mothaker ha stimulert ny produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin, slik at huden blir fastere. I tillegg oppnår man økt blodgjennomstrømming ved nydannelse av små kapillærer, og man får også økt dannelsen av naturlig hyaluronsyre. Resultatet blir et lett løft av øyenbryn med synlig revitalisert hud som varer i ca 3 år.

Hva er Trådløft av bryn?

Trådløft er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ansiktsløftning uten kirurgi. Dette er en ny metode som strammer opp slapp hud og som gir brynene et løft uten kirurgi. Metoden er trygg, skånsom og enkel, og som utføres kun i lokalbedøvelse. Trådene som brukes lages av kaprolakton og poly L-melke syre, som er vevsvennlige materialer som er brukt i suturer i over 50 år på sykehus verden over. Disse er patenterte «tråder» og produseres i henhold til strenge retningslinjer, og er både sertifiserte og standariserte. De gir ingen allergiske reaksjoner og er ikke synlige i vevet. Man ser en umiddelbar løft-effekt rett etter behandlingen.

Hvordan utføres trådløft?

Etter først en grundig samtale og undersøkelse, settes lokalbedøvelse i små punkter der tråden skal inn og ut. Tråden har små knuter og “mothaker” som gjør at den enkelt kan trekkes under huden i èn retning men ikke den andre. Dermed kan man stramme huden over tråden og når man så slipper huden – da henger den der! Etter så å ha strammet trådene og fått det resultatet man ønsker, klippes endene korte og forsvinner under huden.

Bivirkninger og komplikasjoner

Bivirkninger og komplikasjoner ved trådløft er sjeldne og få. Man kan imidlertid få forbigående ubehag, blåmerker, hevelse de første dagene. Dersom du mener du kan ha fått infeksjon, ta umiddelbart kontakt med klinikken, så hjelper jeg deg.

Forsiktighetsregler etter behandling:

• Det frarådes å trene hardt i fire uker etter behandlingen, • Forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken.

• Man skal sove på rygg de første 3 netter

• Ikke bruke krem eller sminke over innstikkstedene de første 3 dager.

• Ingen ansiktsmassasje på 4 uker

• Menn må ikke barbere seg på 1 uke.

• Ikke løfte tungt de første 14 dagene

• Ikke vaske håret de første 3 dager etter behandling

Dersom man blir rød, øm, varm og hoven i området der trådene ligger etter noen uker, kan det være en infeksjon. Dette oppstår veldig sjeldent, men kan skje dersom man har brukt fingrene i området hvor man har laget hull i huden.